Ana Sayfa Gündem 17 Temmuz 2020 247 Görüntüleme

Dilek Yarımadası Milli Parkı’na ziyaretçi akını

İlçemizdeki Büyük Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı, 1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci sonrası ziyaretçi akınına uğradı.

Dilek Yarımadası Milli Parkı, 1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci sonrası ziyaretçi akınına uğradı. Milli parka, 45 günde 80 bin araç ile 411 bin 285 kişi giriş yaptı.

Ege Bölgesi’nin gözde turizm merkezi ilçemiz Kuşadası’nda sahip olduğu eşsiz doğal güzelliğiyle her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Dilek Yarımadası Milli Parkı, 1 Haziran’da başlayan normalleşme süreciyle kapılarını ziyaretçilerine tekrar açtı. Kuşadası’na 28 kilometre uzaklıkta yer alan ve 17 kilometrelik sahil şeridine sahip doğa harikası parkta, Doğa Koruma ve Milli Parklar 4’üncü Bölge Müdürlüğü ekiplerince kapalı kaldığı sürede bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Çalışmalar kapsamında parkın koylarına ulaşımı sağlayan yollar yenilendi. Parka gelen ziyaretçilerin dinlenip, yemek molası vermek için oturdukları masalar ile plaj kısmında yer alan şezlonglar, sosyal mesafe kuralına uygun olarak yeniden yerleştirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil