Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Sağlık 11 Ağustos 2020 311 Görüntüleme

Dezenfekte çalışmaları sürüyor

Koronavirüse (Covid-19) karşı kenti dezenfekte etme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kuşadası Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne (TİM) bağlı ekipler son olarak İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda hijyen çalışması yaptı.

Küresel boyutta yayılma etkisini sürdüren koronavirüse karşı önlem alma çalışmalarına devam eden ekipler, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği noktaları dezenfekte etmeye devam ediyor. Halkı sağlığını korumak için ilçedeki her sokak ve caddeyi karış karış dolaşıp 80 derece sıcaklıktaki köpüklü suyla yıkayan Temizlik İşleri’ne bağlı 45 kişilik özel ekip son olarak İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda hijyen çalışması yaptı. Çalışma kapsamında, meydan köşe bucak temizlendi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil