Ana Sayfa Asayiş, Dünya, Gündem, Sağlık, Yaşam 22 Ağustos 2020 344 Görüntüleme

Kuşadası Emniyeti Operasyonlarını Sürdürüyor

Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik olarak ilçe genelinde devam eden çalışmalarda;

✔️383.94 gram metamfetamin,
✔️2.22 gram esrar ele geçirilmişti.

N. G., E.G. ve F.O. isimli şahıslar yakalanarak tutuklanmıştı.

Bu konu ile ilgili çalışmalar daha da derinleştirilmiş, bu kapsamda yine uyuşturucu madde ticareti yapan 3 şahıs daha belirlenmiştir.

G. G. isimli şahıs Aydın Bulvarı üzerinde 34 plakalı bir araçta, Y.A. isimli şahıs Kadınlar Denizi Mahallesinde bulunan ikametinde, Ü.Y. isimli şahıs Cumhuriyet Mahallesinde sokak üzerinde yakalanmıştır.

Şahıslar gözaltına alınmış akabinde Emniyetteki işlemlerinin ardından adlı makamlara sevk edilmiş sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil