Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 18 Eylül 2020 270 Görüntüleme

Anneler Derneği’nden örnek kampanya

Kuşadası Anneler Derneği, eğitim dönemine girdiğimiz şu günlerde zor durumda olan öğrencilere eğitim materyali alanında destek kampanyası başlattı.
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Tülay Mutlu, şöyle konuştu.
“Derneğimize, okumak istiyorum ama imkanlarım çok kısıtlı diye gönderi yapan o kadar çok yavrumuz varki, gönlümüz istiyorki herbirinin derdine tek tek çözümler üretelim….Bir kaç günden beri sayfamdan paylaşıyorum İNÖNÜ ÜNİVERSİDESİNE BAŞLAYAN BİR GENCİMİZİN BİLGİSARAY isteği .Ama henüz olumlu bir müjde gelmedi. Yaşadığımız krizler nedeni ile her kişi ancak ayakta kalabildiğini beyan ediyorlar
haklılarda, yarınımız ne olacak düşüncesi ile yürekleri istesede elleri uzanamıyor. bu durumda DİLEK KABADAYIMIZIN paylaşımında olduğu gibi tek kişi olamasa bile çok kişinin minicik dokunuşları ile bir havuz oluşturalım imece usulü bu havuzda biriken bağışlarla eğitime katkıda bulunalımmı…bu bilgisayar olur okul forması olur olurda olur. HAYDİ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZ MİNİKTE OLSA DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR DİYELİM. ÇOCUKLARIMIZA ÇARESİZLİKTE BİR NEBZE ÇARE OLALIM”
Kampanya hesap numarası şöyle:
TR57 0001 0001 4469 8378 605001 Ziraat bankası Kuşadası ŞB TÜRK ANNELER DERNEĞİ

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil