Ana Sayfa Gündem, Sağlık 22 Eylül 2020 273 Görüntüleme

Kuşadası Belediyesi’nden maske dağıtımı

Kuşadası Belediyesi, 21 Eylül’de başlayan yüz yüze eğitim döneminde ilçe genelindeki okullarda koronavirüse karşı çocuk ve yetişkin maskesi dağıtmaya devam ediyor. Öğrencilerin güvenli ve hijyenik bir ortamda eğitim görebilmeleri için önlem almayı sürdüreceklerini belirten Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kentimizde aktif eğitim veren okulların maske ihtiyaçlarını yıl boyunca karşılayacağız” dedi.

Türkiye’de 2020-2021 eğitim-öğrenim dönemi başladı. Ülke genelinde olduğu gibi Kuşadası’nda da okul öncesi ve 1’inci sınıf öğrencileri sosyal mesafe kuralı gözetilerek ders başı yaptı. Geleceğin teminatı olan çocukların yüz yüze eğitim döneminde ilçedeki okullarda güvenli ve hijyenik bir şekilde eğitim alabilmeleri için Kuşadası Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü (SİM) ekipleri de harekete geçti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil