Ana Sayfa Gündem 5 Ekim 2020 277 Görüntüleme

Söke’deki yangınlar dikkat çekici noktaya ulaştı

Söke Yenikent Mahallesi’nin ormanlık alanında çıkan yangına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından müdahale edildi. Yangının bir an önce söndürülebilmesi için bölgedeki tüm itfaiye birimleri yangın bölgesine yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri yangının bölgedeki yerleşim yerlerine sıçramaması için yoğun çaba sarf ederken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz da yangın bölgesine geldi. Başkanvekili Karakoz Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu yangınla ilgili sürekli olarak bilgilendirdi.

Yangın kontrol altına alınıp soğutma çalışmalarına başlanırken Başkan Çerçioğlu, bu yıl Söke’de çok sayıda yangın çıktığını hatırlatıp vatandaşları olası yangınlara karşı dikkatli olmaya çağırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil