Ana Sayfa Gündem, Sağlık 19 Ekim 2020 283 Görüntüleme

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden önemli uyarı

Kovid-19 pandemisi dolayısıyla Aydın genelinde sıkı tedbirler devam ederken, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat çekildi.
Türkiye genelinde Korona virüs ile mücadelede sıkı tedbirler alınmaya devam ederken her gün artan pozitif vakalar sonrasında, Aydın’da kontrollü sosyal yaşam uyarıları yapılıyor. Vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde zaman zaman bozulan sosyal mesafe ve maske kullanmama sebebiyle oluşan riskleri hatırlatmak amacıyla Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden uyarı yapıldı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Korona virüs, solunum yoluyla bulaştığı için, maske vazgeçilmez bir tedbirdir. Lütfen maskemizi takalım mesafemizi koruyalım kalabalık ortamlardan uzak duralım” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil