Ana Sayfa Gündem, Politika 11 Şubat 2021 311 Görüntüleme

Gürbilek: Cezalar bizi yıldıramaz

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Boğaziçi Üniversite’ne destek vermek amacıyla bir araya gelen CHP’li gençlere verilen cezayı sert bir dille eleştirdi.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz hafta Boğaziçi üniversitesinde yaşanan Kayyum rektör ataması ve bu adaletsiz uygulamaya karşı demokratik haklarını kullanarak eylem yapan öğrencilerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla Atatürk Anıtı önünde toplanmıştık.

Özellikle pandemi kurallarını ihlal etmeyerek yaptığımız bu sessiz çığlık, hükümetin zoruna gitmiş olacak ki, Türkiye’nin geleceği olan gençlere Aydın valiliği tarafından 3 bin 450 TL para cezası kesilmiştir . Hükümet’in kongrelerinde, pandemi kurallarını görmezden gelen bu zihniyet her nedense Kuşadası Cumhuriyet Halk Partili gençlerin Boğaziçi öğrencileri için sergilediği asil duruşa hükümetin memurları tarafından ceza kesilmiştir. Bu cezalar ne partimizi ne de gençlerimizi yıldıracaktır.

HAKSIZLIĞA HER ZAMAN KARŞI ÇIKACAĞIZ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi, hiçbir dönem, kimseye ve herhangi bir zümreye boyun eğmemiştir, eğmez de… Nerede haksızlık ve insan hakları ihlali varsa CHP, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığı güçle karşı duruşunu sergilemiştir, sergileyecektir. Tarihsel misyonu olan partimizin her ferdi asla aşağı bakmayacak daima Atasının gösterdiği hedefe doğru bakacaktır. Bu nedenle Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılan hukuksuz atamaya karşı öğrenci yoldaşlarımızın yanında olduğumuzu buradan bir kez daha kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.” dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil