Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Yaşam 18 Şubat 2021 238 Görüntüleme

Aydın’da rekor aşılama

AYDIN’DA 110 BİN 924 KİŞİYE AŞI YAPILDI
Kovid-19 ile mücadele kapsamında Aydın genelinde çalışmalar sıkı bir şekilde gerçekleştirilirken, korona virüs aşı çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Aşı çalışmalarında birinci doz uygulanmaya devam ederken ikinci doz aşılamalarına da başlandı. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan anlık verilere göre Aydın’da bugüne kadar toplam 110 bin 924 kişiye korona virüs aşısı yapıldı.
Sağlık Bakanlığın resmi internet sitesinde, 18 Şubat Perşembe günü verilerine göre ülke genelinde toplam 5 milyon 754 bin 47 aşı yapıldı. Türkiye aşı tablosuna bakıldığında ise Aydın’da 98 bin 256 kişiye birinci doz, 12 bin 668 kişiye de ikinci doz olmak üzere toplam 110 bin 924 aşı vuruldu.
Alınan tedbirler ile birlikte il genelinde pozitif vaka sayılarında düşüş yaşanmaya devam ederken Aydın İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklama da vatandaşların rehavete kapılmaması ve kurallara uyma uyarısı yapıldı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

7 eylül törenlerle kutlandı

7 eylül törenlerle kutlandı

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil