Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Yaşam 12 Nisan 2021 276 Görüntüleme

Engelli yurttaşlara büyük ayıp

Kuşadası Belediyesi’nce Kuşadası’nda yaşayan engelli yurttaşların kullandığı akülü araçlarının rahatça her yerde şarj edebilmesi için sahile konulan şarj istasyonları, hem bozuk oldukları için kullanılamıyor, hem de kötü görüntüleri ve pas tutmuş halleri ile içler acısı görüntüler sergileyerek, ilçemiz adına kötü izlenimler veriyor.

Kuşadası’nda yaşayan engelliler, akülü araçları ile serbestçe dolaşabilmeleri adına uzun yıllar talep ettikleri şarj istasyonlarının, mevcut hali ile kullanılamaz durumda olduğunu ifade ederek, kentin vitrini sayılacak bir bölgede bakımsız ve atıl durumda olan şarj istasyonlarının değiştirilmesini talep ediyor.

Kuşadalı vatandaşlar, engellilerin kent içinde özgürce dolaşımının her geçen gün zorlaştığına işaret ederek, şarj istasyonlarının bu durumunun engellilere verilen önemi de ortaya koyduğuna dikkat çekiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil