Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Sağlık 16 Nisan 2021 371 Görüntüleme

Kuşadası İmece’den Ramazan Ayı seferberliği

Kuşadası İmece Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan Ayı boyunca dayanışma ağı kurarak, vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.
Şehir içinde kurulan depo aracılığı ile çok sayıda vatandaşın eşya ve gıda ihtiyacını karşılayan dernek, 100’ün üzerinde gıda paketi hazırlayarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.
Kuşadası halkının destekleriyle çığ gibi büyüyen dayanışma hareketinin Ramazan ayında daha aktif hale geldiği bildiriliyor. Ramazan ayı boyunca fitre ve zekat vermek isteyen vatandaşlara kapılarını açan derneğin çalışmaları, beğeni topluyor.
Beyaz eşyadan, giyim eşyasına, gıdadan sağlık malzemelerine kadar pek çok ihtiyaç alanında seferberlik yürüten Kuşadası İmece Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil