Ana Sayfa Dünya, Ekonomi, Gündem, Yaşam 28 Nisan 2021 328 Görüntüleme

KESO Başkanı Çalım’dan yerel esnafa destek çağrısı

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESO) Başkanı Ahmet Çalım, vatandaşlara yerel esnafa destek çağrısı yaparak, halkın tam kapanma öncesi tüm alışverişini yerel esnaftan yapmasını tavsiye etti.

KESO Başkanı Çalım duyurusunda

Esnaf candır, canandır.

Muhabbet etmek istediğinizde muhabbet eder, hatta size kendi sandalyesini verip kendisi tabureye oturur. Veresiyeye razıdır.
Para bozdurmak istediğinizde kabul eder, kabul etmezse de gerçekten bozuğu yoktur. Tersi bir durumda kalındığında onu da kabul eder.
Aldığınız ürünler 10.5 Tl tutar, 20 Tl verirsiniz, size 10 Tl para üstü verip “Allah bereket versin” der.
Sepetinizi aşağı sarkıttığınızda sizi sepetinizden tanır, ne istediğinizi bilir, sepete ekmeğinizle sütünüzü koyup, * içerisinde para varsa onu alır, yoksa “durumları bu aralar kötü herhalde” deyip defterine yazar.
Kısaca Esnaf Halkın Canıdır.
Lütfen kısıtlama öncesi ve sürecinde bu zor günlerde alışverişlerimizi yerel esnaflarımızdan yapmaya özen gösterelim ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil