Ana Sayfa Asayiş, Dünya, Ekonomi, Gündem, Sağlık, Yaşam 13 Şubat 2023 191 Görüntüleme

İZMİRLİ GAZETECİLER “TEK İŞİMİZ HABER DEĞİL”

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıllık tarihinin en büyük doğal afetiyle karşı karşıya kaldığımız süreçte tüm meslek grupları 10 ilimizde, 15 milyon insanımızı etkileyen depremin yaralarını sarmak için seferber olmuş durumda. İzmirli basın meslek kuruluşları da, depremden etkilenen meslektaşlarına ve ailelerine destek olmak amacıyla harekete geçti.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi, Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şubesi, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilciliği, Ege Magazin Gazetecileri Derneği, Sağlık Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilciliği ve İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği, “TEK İŞİMİZ HABER DEĞİL” isimli kampanyada güçlerini depremzede gazeteciler için birleştirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KUTO’DAN EĞİTİME DESTEK

KUTO’DAN EĞİTİME DESTEK

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil