Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Politika 14 Şubat 2023 355 Görüntüleme

KUŞADASI’NDA DEPREMZEDE ÇOCUKLARA YARATICI DRAMA

Kuşadası Belediyesi, kente gelen depremzede ailelerin çocukları için drama eğitimi vermeye başladı. Çocukların depremin yarattığı travmatik etkilerden kurtulmasına ve sosyalleşmelerine katkı sunmak amacıyla gerçekleşen drama eğitimine katılan minik depremzedeler yaşıtları ile bir araya gelme fırsatı da buldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm olanakları ile depremzedelerin yanında olan Kuşadası Belediyesi, afet bölgelerine ulaştırdığı ihtiyaç malzemelerinin ve kente gelen depremzedelere sunduğu desteğin yanı sıra çocukları da unutmadı. Kuşadası Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Turan, depremlerin ardından Kuşadası’na getirilerek otellere yerleştirilen depremzede ailelerin çocuklarına yaratıcı drama dersi vermeye başladı. Yaşadıkları travmayı bir an önce atlatarak normal yaşama adapte olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen drama eğitimine katılan çocuklar, birkaç saat boyunca verimli vakit geçirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KUŞADASI’NDA ŞEFTALİ HASADI

KUŞADASI’NDA ŞEFTALİ HASADI

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil