Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi 17 Mart 2023 210 Görüntüleme

ANNE- BABA ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ’NDE ÇOCUKLAR EĞLENEREK ÖĞRENİYOR

Kuşadası Belediyesi tarafından çocukların kişisel gelişimlerine ve ebeveynlerin bilinçlenme sürecine katkıda bulunmak amacıyla kente kazandırılan ‘Anne-Baba Çocuk Eğitim Merkezi’nde atölye çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında son olarak 3-6 yaş arası çocukların koordinasyon ve el becerilerini geliştirmek için tırtıl atölyesi düzenlendi.

Cafer Kotan Parkı’ndaki Güler Aydın Sosyal Tesisinde Kuşadası Belediyesi tarafından açılan Anne-Baba Çocuk Eğitim Merkezi’nde okul öncesi eğitimi uzmanları eşliğinde 3-6 yaş arası çocuklar için atölye düzenlendi. Çocukların bilişsel ve zihinsel gelişimlerini arttırmayı amaçlayan atölyede çocuklar kendilerine verilen kağıtları tırtıl şeklinde keserek rengarenk boyadılar. Aynı zamanda doğadaki hayvanları yakından tanıma fırsatı bulan minik öğrenciler, etkinliğin sonunda hazırladıkları tırtıl şeklindeki kağıtlara pipetler ile üfleyerek nefes egzersizi yaptılar. Öğrenciler, tırtıl atölyesinin ardından eğitmenler eşliğinde dans edip oyunlar oynadı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil