Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem 4 Mayıs 2023 187 Görüntüleme

BAŞKAN ÖMER GÜNEL TALİMAT VERDİ DAVUTLAR VE GÜZELÇAMLI MAHALLELERİNDE TEMİZLİK VE BAKIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yaklaşan turizm sezonu öncesinde tüm kent genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili seferberlik ilan etti. Turizm sezonu başlamadan önce Kuşadası’nın en büyük ve eski mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayan ekipler, Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerine sevk edildi.

Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bir yandan alt ve üst yapıda bakım ve onarımlar yapılırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce de 40 kilometrelik sahil bandı ile park ve bahçelerde alan temizlik çalışmaları yapılıyor. Başlatılan topyekün çalışmalar kapsamında bölgede yeşil alanlarda ot biçme, temizlik ve ağaç budama işleri gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında ayrıca, parklardaki çocuk oyun grupları, oturma grupları ve spor aletlerinin temizlik ve onarım işleri ile yürüyüş yollarının tamiratları gerçekleştiriliyor.

Tüm cadde, sokak ve sahil kısmında devam edecek çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasının talimatını veren Başkan Ömer Günel, “Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerimizde 4 yıldır önemli altyapı çalışmalarını tamamladık. 2023 turizm sezonu öncesinde de kentimizin en büyük mahallelerinden olan iki merkezimizdeki çalışmaları seferberlik mantığıyla bitireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KUŞADASI 1999 RUHU

KUŞADASI 1999 RUHU

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil