Ana Sayfa Dünya, Ekonomi, Gündem, İletişim, Kültür, Medya, Yaşam 10 Temmuz 2023 500 Görüntüleme

Bilinçli Personel, Memnun Misafirler

Seven For Life Termal Hotel misafirlerine daha profesyonel bir hizmet sunabilmek için tüm otel çalışanlarına eğitici ve öğretici eğitimler vermeye devam ediyor. Otel yönetimi olarak en son verilen Online Sürdürülebilirlik Eğitim Paketinin içerisinde yer alan; Çocuk İstismarı Eğitimi, Kültürel Miras Eğitimi, Çevre ve Sıfır Atık Eğitimi, Turizm ve Yerel Kalkınma Eğitimi, İnsan Hakları Eğitimi, İşveren ve İşçi Hakları Eğitimi, Karbon Ayak İzi ve Sera Gazları Eğitimi, Kimyasalların Güvenli Depolanması Eğitimi, Mikroplastikler Eğitimi, Plastik Ayak İzi Eğitimi, Su Verimliliği ve Su Tasarrufu Eğitimi, Su Ayak İzi Eğitimi, Sürdürülebilir Turizm ve Sürdürülebilirlik Eğitimi, Tehlikeli Atıkları Nasıl Tanırız Eğitimi, Yağ Tutucu Eğitimi, Yerel Toplumu Destekleme Eğitimlerini en kısa sürede ve başarılı bir şekilde tamamlayan otel personelini motive etmek amaçlı, Genel Müdür Seçkin Özerler, Operasyon Müdürü Süleyman Dağlı ve Kalite Müdürü Cansu Açar’ın katılımları ile otelin çatı katında bulunan Feronya Restoran’da öğle yemeği ile ödüllendirdi.

Bu eğitimlere devam edeceğini açıklayan Otel Genel Müdürü Seçkin Özerler; “Otel yönetimi olarak misafirlerimize en iyi hizmeti sunabilmek için profesyonel personeller yetiştiriyoruz. Kuşadası’nda 12 ay boyunca sürdürülebilir turizmi yaşatmayı hedefliyor ve buna yönelik çalışmalar yapıyoruz. Personelimizin de sürdürülebilirlik eğitimi alması bu bağlamda oldukça önemliydi. Başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamlayan tüm çalışanlarımızı tebrik ediyor ve bu performanslarını devam edecek olan eğitimlerimizde de göstermelerini temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil