Ana Sayfa Dünya, Ekonomi, Gündem, İletişim, Medya, Spor, Yaşam 7 Ağustos 2023 453 Görüntüleme

EVİZ YAPI KUŞADASISPOR’A ÜST ÜSTE 7. SEZON ANA SPONSOR OLDU

Kuşadası Spor Kulübü, 2016 yılından beri ana sponsoru olan ve Kuşadası’na kazandırdığı yaşam projeleri ile tanınan genç iş adamı Şakir Eviz‘in markası Eviz Yapı ile olan anlaşmasını 1 yıllığına yeniledi.

Kuşadası’nın sporsever genç iş insanı Şakir Eviz imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Biz sadece bir inşaat firması değiliz. Yaşadığımız kente yaşam projeleri sunuyoruz. Yaptığımız projeler ile Kuşadası’nın marka değerini yükseltmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda da Kuşadası’nın her alandaki markasına da destek olmaya çalışıyoruz. Kuşadası Gençlik Spor Kulübümüz de bu değerlerden biridir. Sağlıklı gençlerin yetişmesi için spor alanında ki desteklerimizin çıtasını yükselterek devam ettireceğiz. Bizim desteğimiz kadar diğer iş insanlarının da kulübe desteğini vermesini istiyoruz. Kuşadasıspor yükselirse ilçe yükselir, ekonomisi yükselir, her alanda ses getirir diye düşünüyoruz. Kuşadasıspor’u hep birlikte özlenen günlerine kavuşturmak için çaba göstereceğiz. Bugüne kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye başkanımız Ömer Günel’e de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Alim Emiroğlu ise ; takıma yeni katılan teknik direktöre ve ekibine olan güvenin tam olduğunu, bu yıl basın mensuplarının ve taraftarların da alkışlayacakları bir takım yarattıklarını söyledi.

EVİZ YAPI’DAN KUŞADASISPOR’A BU SEZONKİ KATKI 3 MİLYON TL

2023-2024 sezona Eviz Yapı anlaşması ile girilmesi sonucunda sponsorluk krizini atlatan siyah beyazlılarda , yapılan sözleşme ile bu sezonki (2023-2024) sponsorluk katkısının 3 milyon TL olacağı öğrenildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil