FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem 24 Ağustos 2023 337 Görüntüleme

Beslenme Çantası Kuşadası Belediyesi’nden

Kuşadası Belediyesi tarafından kentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin okula giden 6-14 yaş arasındaki çocuklarına haftalık olarak sağlanan beslenme desteği için kayıtlar başladı. Hizmetten yararlanmak isteyen veliler başvurularını beslenmecantasi.kusadasi.bel.tr  adresi veya 444 71 14 numaralı Güvercin Masa hattı aracılığıyla yapabilirler.

Kuşadası Belediyesi, Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle alım gücü giderek düşen dar gelirli kesimlerin çocukları için geçen Mart ayında başlattığı beslenme desteğine 2023-2024 eğitim-öğretim yılında da devam edecek. Öğrencilerin okuldaki beslenme saatinde çantalarında mutlaka bulunması gereken gıda ürünlerinin yer alacağı beslenme desteği paketleri, yeni dönemde de yine belirlenen dağıtım noktalarından ailelere teslim edilecek. Kayıtların başladığı beslenme desteği hizmetinden yararlanmak isteyen veliler, başvurularını beslenmecantasi.kusadasi.bel.tr  adresi veya 444 71 14 numaralı Güvercin Masa hattı aracılığıyla yapabilirler. Kuşadası Belediyesi bugüne kadar yaklaşık 1300 ailenin çocuğuna beslenme paketi ulaştırdı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle çocukları eğitim gören ailelerin zor günler geçirmeye devam ettiğini belirterek, “Kuşadası Belediyesi olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı gelişimi bizler için büyük önem taşıyor. Sağlıklı gelişim ise ancak doğru ve dengeli beslenme ile mümkün. Ancak içinden geçtiğimiz süreçte anne ve babalar okula giden çocuklarının beslenme çantalarını hazırlama konusunda büyük sıkıntı çekiyor. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin beslenme çantalarını biz hazırlayarak kendilerine ulaştıracağız” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil