Ana Sayfa Dünya, Gündem, İletişim, Medya, Politika, Yaşam 24 Eylül 2023 303 Görüntüleme

MEHMET GÜRBİLEK : BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ ÖMER GÜNEL

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi ;

Değerli Kuşadası Kamuoyu, Yaklaşan yerel seçim sürecinde Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçimlere herhangi bir ittifak içinde yer almadan girmek arzusundayız. Kuşadası’nda Cumhuriyet Halk Partisinin ve diğer partilerin tek başına oy oranı bellidir. 2019 yerel seçimlerinde % 57 oy oranı ile kazandığımız yerel yönetimde yapılan hizmetler de ortadadır.

30 yıldır yapılmayan hizmetleri 4 yıla sığdıran, Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içinde çalışan, tüm kamu kurumları ile işbirliğini koruyan ve Kuşadası’nda hizmet çağı başlatan Belediye Başkanımız, 2024 seçimlerinde de belediye başkan adayımızdır. 1 Nisan 2024 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası’nda % 70 oyla birinci parti çıkacak yerel yönetimde halkımızın hizmetinde olacaktır. Yerel seçimlere kalan 6 ay sürede, siyasi ahlakımız gereği mevcut ittifak sürecini saygı ve birliktelik çerçevesinde tamamlayacağız.

2024 yerel seçimlerine ise tek başına girecek ve kazanacak tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Bunun haricinde oluşturulmaya çalışılan yapıların seçim sonucunda yaşayacağı tek şey mağlubiyet hüznü olacaktır. Genel Merkezimizin seçim sürecinde harici bir tasarrufu olmadığı sürece, Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak Kuşadası’nda seçimlere tek başımıza girerek bir kez daha yerel yönetimde iktidar olacağız.

Chp Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil