FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem 11 Ekim 2023 265 Görüntüleme

BAŞKAN GÜNEL’DEN EMEKLİYE TEK SEFERLİK VERİLEN 5 BİN TL’YE ELEŞTİRİ

“EMEKLİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Kuşadası Kent Konseyi Genişletilmiş Mahalle Meclisleri toplantısı yapıldı. Toplantıda, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren emeklilere müjde veren Başkan Ömer Günel, “İhtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde, emeklilerimize yönelik ücretsiz hizmet verecek İkinci Bahar Merkezi olarak adlandırdığımız sosyal donatı alanlarını hizmete açacağız” dedi.

Başkan Ömer Günel de yaptığı konuşmada Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren emeklilere müjde verdi. Kuşadası Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan mahallelerde, emekliler için hizmet verecek olan İkinci Bahar Merkezi isimli sosyal donatı alanlarını hizmete açacaklarını belirten Başkan Ömer Günel, “Bunlardan ilkini Davutlar Mahallesi’nde açacağız. İçinde açık hava sineması, kafeterya, dinlenme alanları, toplantı odası, sağlık odası ve kitap kafe gibi üniteler olacak. Bu merkezlerde emeklilerin ihtiyaçlarına yönelik çoğu şey ücretsiz olacak. Proje Davutlar Mahallesi sakinleri için de sosyalleşme imkanı sunacak. Emeklilere 5 bin liralık olan tek seferlik ödemeyi reva görenlere karşı biz her zaman emekli hemşehrilerimizin yanındayız.” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil