Ana Sayfa Dünya, Gündem, İletişim, Kültür, Medya, Politika, Yaşam 28 Ekim 2023 260 Görüntüleme

KUŞADASI’NI CUMHURİYETİN 100. YIL COŞKUSU SARDI

Kuşadası’nda Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yıl dönümü kutlamaları Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi çelenk sunma töreni ile başladı. Kutlamalar, 29 Ekim Pazar günü düzenlenecek çeşitli etkinliklerle devam edecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kuşadası’nda büyük bir coşkuyla başladı. Kutlama programı kapsamında ilk olarak Atatürk Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene, Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Seyfi Seyhan Suvari, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçede görev yapan idari ve mülki amirler, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, Kaymakam İbrahim Keklik ve Belediye Başkan Vekili Seyfi Seyhan Suvari’nin Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşuna geçilmesi ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

100. YIL KORTEJİ OLUŞTURULACAK

Etkinlikler, 29 Ekim Pazar günü sabah saat 09:30’da Kuşadası Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilecek tebrik töreni ile devam edecek. Saat 10:30’da Özer Türk Stadı’nda resmi tören düzenlenecek. Saat 14:00’te Davutlar Mahalle Meydanı, 15:00’te Güzelçamlı Demokrasi Meydanı’nda bando ve folklor gösterileri yapılacak. Saat 19:00’da ise Kısmet Otel Kavşağı’ndan başlayarak İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda sona erecek olan 100. Yıl Korteji oluşturulacak. Ayrıca saat 20:00’de Kuşadası Belediyesi Hizmet Binası önünde Hande Yener’in sahne alacağı bir konser düzenlenecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil