Ana Sayfa Eğitim, Gündem, İletişim 11 Kasım 2023 181 Görüntüleme

Su taşkınları ile ilgili önlemler alınıyor

Kuşadası Belediyesi, kenti kış mevsimine hazırlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kanalizasyon hatları, rögar ve mazgallar düzenli aralıklarla temizleniyor.

Kuşadası Belediyesi,  kuvvetli yağışlarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sağanaktan etkilenme olasılığı yüksek cadde ve sokaklarda belirlenen noktalara geceleri yağmur suyu hattı döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gündüzleri de tam donanımlı kombine kanal temizleme aracıyla kanalizasyon hatlarının temizliğini yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri ise yağmur suyu hattı mazgallarını su geçişini engelleyen pet şişe, sigara izmariti, plastik ambalaj, kuru ağaç dalları, toprak ve hafriyat kalıntıları gibi atıklardan arındırıyor. Çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Maske otomatları devrede

Maske otomatları devrede

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil