Ana Sayfa Asayiş, Gündem, Yaşam 14 Kasım 2023 261 Görüntüleme

KUŞADASI’NDA YAPILAN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 13 GÖZALTI

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan şahsa yönelik koordineli çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre Kuşadası ilçesinde Ö.A.E. isimli şüphelinin ikametinde ve eklentilerinde yapılan aramada 1 adet kurusıkı gaz tabancası, 1 adet esrar öğütme aparatı, 1 adet cep telefonu ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ayrıca şüphelinin, Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde farklı tarihlerde uyuşturucu madde sattığı 12 şüpheli de yakalanırken, yapılan testlerde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Yakalanarak gözaltına alınan 13 şüpheli hakkında adli süreç devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil