Ana Sayfa Gündem, İletişim, Kültür, Medya, Yaşam 17 Kasım 2023 309 Görüntüleme

BAŞKENT ANKARA’DA KUŞADASI’NA YOĞUN İLGİ

Kuşadası, bu yıl 6’ıncı kez düzenlenen TRAVELEXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndaki yerini aldı. Kuşadası Belediyesi tarafından kentin doğal ve tarihi güzellikleri ile tatil ve konaklama olanaklarının tanıtılması için açılan stantlar fuarın ilk gününde yoğun ilgi gördü.

Türkiye’deki turizm kentlerinin turistik potansiyelinin tanıtıldığı TRAVELEXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, başkent Ankara’da başladı. ATOCongressium’da Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen fuara, Kuşadası Belediyesi de katıldı. Fuarda, kentin sahip olduğu doğal ve tarihi güzellikler ile tatil ve konaklama olanaklarının tanıtılması için açılan stantlar, ilk günde ziyaretçi akınına uğradı. Kuşadası stantlarını ziyaret eden katılımcılar ve turizm profesyonelleri, pandemi sonrası ortaya çıkan ‘yeni turizm’ anlayışı doğrultusunda Kuşadası Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Davutlar Sevgi Plajı’nda yaşama geçirilen Ada Camping ile yapımı kısa süre sonra tamamlanacak olan Kampinova’ya yoğun ilgi gösterdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil