Ana Sayfa Gündem, Politika, Yaşam 17 Kasım 2023 329 Görüntüleme

KUŞADASI 1999 RUHU

1999 Kuşadası seçimiyle 2024 dönemini bir tutan yada aynı beklenti içerisinde olan hiç bitmeyen küçük oligarşik bir zümre var kuşadası’nda.. Onlar ısrarla bir şer cephesi içinde bloklaşıyor, acaba 1999’da Chp’yi devirdik yine 2024’de devirir miyiz hesabı içerisindeler usulca sinsice.

Ama ne yazık ki anlayamadıkları husus, Kuşadası o 1999 Kuşadası olmadığı, olmadığı gibi de o Chp baraj altında kalan Chp değil, 2002 genel seçiminden bu yana Kuşadası’nın gelen göçlerle birlikte kalesi olduğu ve Türkiye ‘de ana muhalefet partisi olduğudur.

Açıkçası daha net şöyle ifade etmek gerekiyorsa 2024 seçimi de Chp’nin zaferi olacak gibi görünüyor. Kabul edelim etmeyelim Chp’yi sevelim sevmeyelim, Kuşadası Chp’den yanadır. Ama biz yine de tüm siyasi partilere bu demokratik yarışta sonsuz başarılar dileriz.

1999 ruhuna ise tekrar dönersek, artık o eski söylemler geçmişte kaldı cancağızım, bundan böyle yeni şeyler söylemek gereklidir. Bu kentte yaşayan herkes “Adalı’dır”.

Zihni Gaymalı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KUDÜS BİZDENDİR

KUDÜS BİZDENDİR

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil