Ana Sayfa Asayiş, Gündem, İletişim, Yaşam 29 Kasım 2023 253 Görüntüleme

KUŞADASI EMNİYETİNİN DAVUTLAR’DA DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA İKİ SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Kuşadası genelinde suçlu veya suçluların yakalanması amacıyla hız kesmeden sürdürdükleri etkin ve kararlı çalışmaları sonucunda Davutlar Mahallesinde bir evde çeşitli suçlardan aranan şahısların saklandıklarının belirlenmesi üzerine bahse konu adrese operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucu B.E. ve N.E. (B) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yapılan sorgulamasında *B.E.* isimli şahsın  *Çoçuğun Kaçırılması ve Alı Konulması*,

2 Dosya ile *Bir Kimseyi Fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek*,

*Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında Hırsızlık** ,

*İzinsiz olarak ateşli silahlar ve mermileri ülkeye sokma imal etme nakletme satma*,

*Hükümlü viya Tutuklunun Kaçması*,

*Basit Yaralama*,

*Sesli veya görüntülü bir ileti ile hakaret*,

*Suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi* suçlarından arandığı ve toplamda *28 Yıl* kesinleşmiş hapis cezasının olduğu, *N E.*(B) isimli şahsın yapılan sorgulamasında *Kasten Öldürme*” suçundan arandığı toplamda *30 Yıl 2 Ay* kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi.

Şahıslar Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil