FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem, İletişim, Kültür, Magazin, Yaşam 7 Aralık 2023 323 Görüntüleme

Batıhan Vadi Hotel Yılbaşı Pazarı’na Davetlisiniz!

Yılın en büyülü zamanı geldi!

16-30 Aralık tarihleri arasında Batıhan Vadi Hotel, sizleri eşsiz bir Yılbaşı Pazarı deneyimine davet ediyor. Renkli ışıklar, sıcacık atmosfer ve birbirinden özel etkinliklerle dolu bu Yılbaşı Pazarı’nda, sevdiklerinizle unutulmaz anlar paylaşmak için sizi bekliyor.

🎁 🛍️Alışveriş Keyfi: El yapımı hediyelikler, şık takılar ve doğal ürünler arasında dolaşırken sevdiklerinizi ve kendinizi şımartın.
🍔🌭 Lezzet Şöleni: Vadi’nin usta şeflerinin ellerinden çıkan sokak lezzetleri, sıcak şarap ve enfes yılbaşı tatları ile damaklarınızı şenlendirin. Özel yemekler ve içeceklerle dolu bu şölene davetlisiniz.
🤹🏼‍♂️🪇Eğlenceli Aktiviteler: Yılbaşı atmosferini daha da renklendirmek için hem yetişkinleri hem de çocukları bekleyen eğlenceli etkinlikler, atölyeler ve canlı müzik performansları ile keyif dolu anlar yaşayacaksınız.
🎅🏻🎁 Yeni Yıl Ruhu: Unutulmaz anılar biriktirmek için dekore edilmiş fotoğraf köşemizde Noel Baba ile tanışabilir ve sevdiklerinizle birlikte benzersiz kareler yakalayabilirsiniz.
Haydi, hep birlikte yeni yıla coşkulu bir “Merhaba” diyelim! 🎉🍻

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil