Ana Sayfa Dünya, Gündem, İletişim, Politika, Yaşam 8 Ocak 2024 231 Görüntüleme

ÖZER KAYALI ve TOPRAK SAHA PROJESİ

İnsan Kuşadası siyasetini takip ettiğinde şüphesiz başı dönmemesi imkansızdır. Çünkü daha dün, yani 2014 tarihinde değerli eski başkanımız Özer Kayalı, toprak saha spor kültür merkezli projesini açıkladığında , en yakınında ki arkadaşları bu duruma alkış tutmuş ve hiç bir eleştiri belirtmezken, bu projeyi bugün sırf, yine kıymetli mevcut başkanımız Ömer Günel hayata geçiriyor diye, sosyal medya üzerinden algı ve manipülasyonlarını büyük üzüntü ve de başımız dönmüş bir şekilde, şaşkınlıkla herkes gibi izlemekteyiz.

Naçizane 2014’de bu projeyi Özer başkan ilk açıkladığında hiç bir şekilde tasvip etmemiştim. Zira az buçukta olsa memleketin en merkezi noktasının betona boğulmasını hiç istemiyordum.

Zaten kentimiz özellikle 1984/2009 arası “Adalı” yerel yöneticilerin yanlış imar açılımı ve çarpık betonlaşma uygulamalarıyla, nasıl şehrimizi kıydığı beton adası yaptığı da aşikardı. Dün kü düşüncem ve duygularım hiç kuşkusuz beni bağlar, dün neysem bugünde aynı fikirdeyim! Amma bazıları var ki özellikle 2014’de Akp aday adayı olmuş, aday olamadığı için Ak partiye küsmüş ve bu sebep Chp’ye gelen Behçet Alp bey kardeşim.

Dönemin Chp’li belediye başkanı sayın Kayalı tarafından ödüllendirilerek, Ak parti aday adayı Behçet Alp Kuşadası spor başkanı yapılmış ve o dönem süre zarfı içinde de Kuşadası spor başkanı olan Behçet Alp kardeşim, bu duruma spor başkanı olarak, toprak saha Özer Kayalı proje betonlanmasına, bugünkü gibi itiraz, ses hiç etmediğidir.

Öyleyse bugün Behçet Alp’in çok bağırması tepki göstermesi ayrıca mana içermiyor mu ? Çünkü Özer Kayalı başkanımızın yakın arkadaşlarının ve eski Dsp, Akp, Chp , Deva ve İyi partili Behçet Alp’in kamuoyunda manipüle ve algı çalışmasının asıl amacı, toprak saha projesi olmadığını, asıl gizli öznenin mevcut başkanımız Ömer Günel’i hedef aldıklarını, objektif bakan herkesin rahatlıkla görebileceğidir. Hiç tereddütsüz insan kişi endeksli fikir beyan etmemeli toplumsal düşünmeli, dün başka bugün başka olmamalıdır.

Aynı projeyi Özer bey yaparsa alkış ve doğru , Ömer bey yaptığında ise yanlış ve de betonla özdeştirilmemelidir. Kişinin doğrusu kişiye göre şekil değiştirmemelidir. Ayrıca Özer Kayalı başkanımızın toprak saha projesi üç katlı ve çok daha beton idi. Bu bugün ise değiştirilmiş, kat sayısı düşürülmüş daha fazla meydana yer verildiği gerceğidir.

Temenni ederiz ki bu spor projesi başta gençlerimize ve tüm halkımıza hayırlı olur. Gençlerimiz ve yarınlarımız, yapılacak olan bu proje de sağlıkla, mutlu bir şekilde sporlarını icra ederler. Öyleyse toprak saha spor kültür projesi tüm insanlığa ve şehrimize hayırlı olsun.

Zihni Gaymalı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil