Ana Sayfa Dünya, Ekonomi, Gündem, Politika, Yaşam 5 Şubat 2024 187 Görüntüleme

ADALI KART KUŞADALILAR İLE BULUŞMAYA BAŞLADI

Kuşadası Belediyesi’nin hemşehri kartı olan ve başta ARYA Turistik Tesisleri ile üye iş yerlerinde pek çok hizmet ve indirimi bünyesinde barındıran ‘Adalı Kart’ dağıtımına başlandı.

“KUŞADASI BELEDİYESİ SOSYAL YARDIMLARI İLE HEP YANIMIZDA”

Adalı Kart’ı ilk teslim alan Kuşadalılardan biri olan Filiz Bayraktar, “Ömer Başkanımıza bu güzel projesi için teşekkür ediyorum.  Başkanımız Ömer Günel sosyal yardımlarla birçoğumuzun her zaman yanında. Emeği geçen herkesin de eline sağlık” dedi.EN GÜZEL ARYA TURİSTİK TESİSLERİNDE MÜTHİŞ AVANTAJLARARYA Turistik Tesisleri’nde uygulanacak olan indirimden dolayı duydukları mutluluğu ifade eden Gülcan Öztürk ise, “Başkanımız Ömer Günel, bizlere çok güzel bir imkan sağladı. Kuşadası’nın en güzel noktalarında bulunan ARYA Tesisleri’nde kartlarımızı kullanacağız” dedi.“KUŞADALI OLMANIN AYRICALIĞINI GÖRECEĞİZ”Kuşadası’nda ikamet etmenin avantajlı duruma geldiğine değinen Ayşe Kaya “Biz Kuşadası’nda ikamet edenler olarak artık kendimizi daha ayrıcalıklı hissedeceğiz. Böyle bir uygulamanın hayata geçmesinden dolayı çok mutluyuz. Başkanımız Ömer Günel’e teşekkür ediyoruz” dedi.Kuşadası’nda ikamet eden ve 18 yaşını doldurmuş olan tüm Kuşadalıların sahip olabileceği Adalı Kart, kullanıcılarına ARYA Turistik Tesisleri ile anlaşmalı işletmelerde alkol ve tütün ürünleri hariç yüzde 30 indirim sağlamakla beraber kültür sanat etkinliklerinde ücretsiz ya da indirimli bilet imkanı da sunacak. Ayrıca Kuşadası Belediyesi’ne ait otoparklarda da çeşitli avantajlar sağlayacak olan Adalı Kart uygulaması üye iş yerlerinden yapılacak alışverişlerde de indirim sunarak kent ekonomisinin canlanmasına yardımcı olacak.Adalı Kart sahibi olmak isteyenler başvurularını Kuşadası Belediyesi Hizmet Binası’nın yan tarafında bulunan Adalı Kart başvuru merkezi veya https://adalikart.com adresinden yapabilirler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil