Ana Sayfa Gündem, İletişim, Kültür, Yaşam 13 Şubat 2024 273 Görüntüleme

SAHTE HESAPLAR ÜZÜYOR !

Teknoloji gelişim gösterdikçe herkes herkese kolaylıkla ulaştığı için mi bilemem ama, sanki insanlık hızla insanlıktan uzaklaştığı bir çağdadır bazılarımız için… Hiç kimsenin kimseye saygısının kalmadığı, yüzüne söyleyemeyecek konuşamayacak kişiler, ne üzücüdür ki sosyal medya aracılığı ile ve de üstüne sahte hesaplar da oluşturarak çok ağır ispatsız yazılar da yazabildikleridir.

Sahte hesaplar çok üzüyor! Şahsen beni çok üzüyor. Kim için yazılarsa üzülmemek elde mi ? Siyaset bir yana! Kimin kimi desteklediğinin de önemi olmamalıdır tepkisel manevi ortak değer duygularımızda. Sahte hesaplar üzerinden eleştirilen, acımasızca hedef yapılan insanlar sonuç itibarıyla, hepsi bir insan ve aileleri olmasıdır. Bizi biz gibi düşünenleri bu hususta en çok üzen.

Şunu anlamakta inanın çok zorlanıyorum, neden kentimizde “bazı” insanlarımız sahte hesaplara itibar gösteriyor, beğeni ve yorumlar yapmaktadır ? Netice olarak adı üstünde sahte hesap, kim olduğu belli olmayan bu kişilerin, insanları acımasızca eleştirmesi, şüphesiz insan olanı mutlu etmez, etmeyeceği gibi de insan kalanı pek üzeceği hakikatıdır.

Elbette insanlar düşüncelerini demokratik çerçevede, hatta eleştirilerini, siyasi fikirlerini kimseyi kırmadan, seviyeyi düşürmeden beyan etmeli etmelidir de. Ama bu şekilde sahte hesapların yaptığı gibi “bel altı” siyaseti, siyasetten de ziyade özel yaşamlarına ağır ve iftira içerikli ithamlarda bulunmak, hiç bir insana “insan evladına” yakışmayacağıdır. Umarım umarız kentimizde bu tür siyaset ve sahte hesapların oluşturduğu yazılar bir an önce bitmesi temennimizle.

Ne olur “insanlık için” bu tür sahte hesaplara toplum olarak pirim vermeyelim… Burada özne olan siyaset değil insanlığımızdır! Unutmayalım ki herkesin bir ailesi ve de çocukları var. “Evet sahte hesaplar insanı, insan olanı çok üzüyor !”

Zihni Gaymalı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil