Ana Sayfa Dünya, Eğitim, Ekonomi, Gündem 29 Şubat 2024 174 Görüntüleme

KAYMAKAM İBRAHİM KEKLİK’TEN KUŞADASI BELEDİYESİ’NE NEZAKET ZİYARETİ

Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası Belediyesi Ek Hizmet Binası’nı ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari’den kent genelinde gerçekleştirilen sosyal yardım projeleri ile alt ve üstyapı yatırımları hakkında bilgi alan Kaymakam Keklik, “Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası Belediyesi Ek Hizmet Binası’nı ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari ile bir araya geldi. Kaymakam İbrahim Keklik ile bir süre sohbet eden Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, daha sonra Kuşadası Belediyesi tarafından kent genelinde 5 yılda yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ek Hizmet Binası’nı da dolaşan Kaymakam İbrahim Keklik, Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile sohbet etti.

Kaymakam İbrahim Keklik’in Kuşadası Belediyesi Ek Hizmet Binası’nı ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, “Başkanımız Ömer Günel’in görevde olduğu 5 yılda sosyal belediyecilik alanında yaşama geçirdiğimiz çalışmalarla, ihtiyaç sahibi kent sakinlerine sosyal ve ekonomik destekler sunduk. Son 5 yılda 4 bin 685 kişiye 4 milyon 528 bin TL nakdi yardımda bulunduk. Bunun yanı sıra gıda, yakacak, soba yardımı gibi çeşitli başlıklar altında ayni yardımlarımızı sürdürdük. Evde Bakım Birimi ile yaşlı, engelli ve hasta hemşehrilerimizin yardımına koştuk. Kadın Danışma Merkezimiz ile de kadın, çocuk ve gençlerin yaşadığı sorunlar ile ilgili olarak psikolojik ve sosyal danışmanlık hizmeti verdik” dedi.

Ekonomik krizin ailelere yansıyan olumsuz etkilerini en aza indirgemek için de yeni projeler geliştirdiklerine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, “Bu amaçla 2-5 yaş aralığındaki çocuklar için başlattığımız süt desteği projesi devam ediyor. Yine 6-14 yaş arası ilk ve ortaokul öğrencilerine beslenme çantası desteği veriyoruz. Gazibeğendi Tesislerimizde üniversite öğrencilerimize ücretsiz akşam yemeği uygulaması da 3 yıldır sürüyor. Bunun yanında öğrencilerimize nakdi eğitim desteği ve kırtasiye yardımı yapıyoruz. Bunların yanında temel belediyecilik faaliyetlerimiz kapsamında son 5 yılda kentimize 933 milyon 702 bin TL yatırımla 218 kilometre yeni yol kazandırdık” diye konuştu.

Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik de, “Kuşadası Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olduğu için hızla gelişip büyüyor. Tabi bu durum da beraberinde kente göçü getiriyor. Artan nüfus karşısında da sosyal yardım projelerinin önemi ortaya çıkıyor. Kuşadası Belediyesi yöneticilerine ve çalışanlarına bugüne kadar kentimize sundukları hizmet ve yatırımlar için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil