Ana Sayfa Asayiş, Gündem, İletişim, Sağlık, Yaşam 1 Mart 2024 377 Görüntüleme

KUŞADASI’NDA ZEHİR TACİRLERİNE OPERASYON

Aydın’ın Efeler, Kuşadası ve Söke ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üst aramalarında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 şahsın sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Efeler, Kuşadası ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nca gerçekleştirilen faaliyetler sırasında Kuşadası ilçesinde A.M. ve Söke ilçesinde de M.S.K. isimli şüpheli şahısları durdurdu. Şahısların yapılan üst aramalarında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Faaliyet genelinde yakalanan A.M., M.S.K., İ.Y., İ.N. ve V.Y. isimli 5 şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil