Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem 15 Mart 2024 223 Görüntüleme

İŞÇİ VE EMEKÇİ DOSTU BAŞKAN ÖMER GÜNEL’E COŞKULU KARŞILAMA

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışanlarıyla bir araya geldi. Görevde olduğu 5 yılda tüm belediye personelinin hem maddi hem de manevi açıdan her zaman yanında olan Başkan Ömer Günel, işçiler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Kuşadası’ndaki 5 yıllık görev süresi boyunca belediye personeliyle yakından ilgilenen, her fırsatta sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ömer Günel, Fen İşleri Müdürlüğü’nden sonra bu kez Temizlik İşleri Müdürlüğü işçileriyle bir araya geldi. Belediye başkan yardımcılarının da eşlik ettiği ziyarette işçiler ve çalışanlar, Başkan Ömer Günel’i davul, zurna ve meşaleler eşliğinde coşkuyla karşıladı. Başkan Ömer Günel ise Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine, gösterdikleri özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. İşçilerle bir süre sohbet ettikten sonra sorularını yanıtlayan Başkan Ömer Günel, emekçi personelini ekonomik kriz karşısında ezdirmeyeceği sözünü yineleyerek tasarruf ettikleri her kuruşu ara ödemeler aracılığıyla personelle sonuna kadar paylaşacağını söyledi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin pırıl pırıl bir Kuşadası için 24 saat mesai yaptığını belirten Başkan Ömer Günel, “Ekip arkadaşlarımla omuz omuza, yan yana çalışarak bir 5 yıl daha Kuşadası’na hizmet etmek için şimdiden heyecanlıyım. Davullu, zurnalı ve coşkulu karşılamaları için tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kuşadası sizlerin emeği ile gelişiyor ve güzelleşiyor” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil