Ana Sayfa Gündem, İletişim, Politika, Yaşam 5 Nisan 2024 229 Görüntüleme

KUŞADASI CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET GÜRBİLEK’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İlçe Başkanı Gürbilek açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;
Değerli Kuşadalılar,
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak seçimleri 31 avukat, 65 Okul sorumlusu, 80 bilişim sorumlusu,415 Müşahit,306 sandık görevlisi ve 1000’e yakın saha sorumlularımız ile takip ettik.
İlçe yöneticilerimin her biri benimle birlikte sahada görevini yerine getirdi.
İlçe binamızda kurduğumuz 15 kişiden oluşan bilişim ekibimizle, okullardan gelen ıslak imzalı tutanakları hızlıca işleyerek saat 19.55 itibari ile seçim sonuçlarını parti sistemimize girdik ve tekrar kontrolünü sağlayarak teyit ettik.
Islak imzalı tutanaklara dayanarak saat 21.00 da partililerimizi ve hemşehrilerimizi seçim zaferini kutlamak üzere İlçe Başkanlığımıza davet ettik. Görevli arkadaşlarımızı bu davetten mahrum bıraktık, görev yerlerinden ayrılmamalarını istedik.
Islak imzalı tutanaklara dayanarak seçimi kazandığı kesinleşen Belediye Başkanımız Ömer Günel’i teşekkür konuşmasını yapmak üzere davet ettik, teşekkür konuşmasını birlikte gerçekleştirdik.
Teşekkür konuşmasından sonra adliyede çuvallar ile bekleyen partililere destek olmak üzere yanlarına gittik. Akşam yemeklerini tedarik ettik.
Seçim sistemine veri girişlerinde hata olmaması için 10 avukat hazır bulundu. Son veri girişine kadar görevli avukat arkadaşlarımız yerlerinden ayrılmadı.
Kuşadası’nda ki seçimlerde hiçbir hukuka aykırılık bulunmamaktadır. İlçe ve İl Seçim kurullarına yapılan itirazlardan yalnızca AKP’nin İl seçim kuruluna itirazı sonuçlanmamıştır. Diğer itirazlar sonuçlanmış ve reddedilmiştir. Hukuki dayanaktan yoksun itirazları yakından takip ediyoruz.
Değerli Kuşadalılar,
Chp Kuşadası İlçe Örgütü bu seçimde tıpkı önceki seçimlerde olduğu gibi oylarınıza sahip çıktı. Her bir görevli partilimiz, gönüllümüz görevini eksiksiz yerine getirdi.
Farklı partiye oy vermiş olsanız dahi birinizin hakkının diğerine geçmemesi için çabaladık.
Nihayetinde Kuşadası’nda Sayın Ömer Günel’i ikinci kez, Aydın’da Sayın Özlem Çerçioğlu’nu dördüncü kez belediye başkanı olarak seçmiş oldunuz.
Ülkemizde birinci parti haline gelen Cumhuriyet Halk Partisini, genel seçimlerde iktidara taşımak için daha fazla çalışacağız.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
CHP KUŞADASI İLÇE BAŞKANI
MEHMET GÜRBİLEK

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil