FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem, İletişim, Politika, Yaşam 29 Nisan 2024 192 Görüntüleme

BAŞKAN ÖMER GÜNEL AVUKATI ARACILIĞI İLE ASILSIZ HABERLERİ YALANLADI

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında yapılan asılsız haberler ile ilgili Av. Umut Yaşar kamuoyu açıklaması yaptı.

KAMUOYUNA

Bir ticaret sicil gazetesinin bir kısmı yayımlanarak müvekkilim Sayın Ömer Günel ile ilgili algı yaratma faaliyeti devam etmektedir.

Müvekkilimin, “ Adaçam Turizm Ticaret A.Ş” isimli şirkete Sayın Murat Akçam ile birlikte ortaklıkları vardır. Şirket tekstil ticareti ile uğraşmakta olup paşmina şal satışı yapmaktadır. Kuşadası’nda Scala Nouva AVM’de faaliyet göstermektedir. Başkaca şubesi yoktur.

Şirket kayıtları Ticaret Sicil gazetesinde yayımlanmış olup; herkese açıktır. Müvekkilimin, Sayın Murat Akçam ile uzun yıllara dayanan arkadaşlığı da kamuoyunca bilinmektedir. Müvekkilimin şirket ortağı olmasında hukuka aykırı bir durum yoktur.

Kamuoyunu esas ilgilendiren konunun müvekkilimizin şirket ortağı olup olmaması değil; şirketin Kuşadası Belediyesi ile veyahut başka bir belediye ile herhangi bir nam altında faaliyeti olup olmamasıdır. Adaçam A.Ş.’nin gerek Kuşadası
Belediyesi gerekse başka bir belediye ile faaliyeti söz konusu değildir.

Kuşadası halkının kara propagandaya maruz kalmaması ve doğru bilgilendirilmesi amacıyla iş bu açıklamayı yapmaktayım.

Saygılarımla

Ömer Günel
Vekili
Av. Umut YAŞAR

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil