FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Medya, Sağlık 29 Nisan 2024 128 Görüntüleme

OTİZM ZİRVESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Koordinatörü Dilara Yazıcı Çetin, SOBE Vakfı Yaygınlaştırma Birimi Koordinatörü İbrahim Halil Çetin, Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Işıl Özdemir ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Neslihan Canpolat Çığ ile otizmli çocukların aileleri katıldı.

Eğitim zirvesinin ilk gününde uzmanlar tarafından ebeveynlere, ‘Otizmli Bireylerin Eğitimleri, Konuşma ve Dil Becerileri ve Otizmli Çocuklarla Etkileşimli Oyun Oynama’ konu başlıkları altında bilgiler verildi. Son gün ise ‘Davranış Problemleriyle Başa Çıkma, Otizmli Bireylerin Meşguliyetlerini ve Rutinlerini Nasıl Desteklerim? ve Otizmli Bireylerde Öz Bakım Becerileri’ konularında bilgiler paylaşıldı.

“İSTASYON KUŞADASI TOPLULUK MERKEZİ DİJİTAL DÜNYA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Programda konuşan Kuşadası Otizm Derneği Başkanı İbrahim Durak, ”Otizmli bireylerin ebeveynlerine destek olmak, bilgi vermek ve davranış konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlediğimiz eğitim zirvemiz için buradayız. İstasyon Kuşadası Topluluk Merkezi, dijitalleşen dünyada sunduğu imkanlar açısından çok önemli. Açıldığı günden beri düzenlenen eğitimler, etkinlikler ve sunduğu rahat çalışma ortamı ile farklı kesimleri ağırlıyor. Bugün de bizlerin eğitimine ev sahipliği yaptığı için başta Başkan Ömer Günel’e ve tüm ekibine teşekkür ederim, katılımcılara iyi bir eğitim zirvesi olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil