Ana Sayfa Gündem, Magazin, Medya, Yaşam 13 Mayıs 2024 245 Görüntüleme

SERDAR ORTAÇ ÖRNEKTİR

Bir insan düşünelim ki yüce yaratan Allah, ona her türlü ilham aşkını versin, sözler yazsın besteler yapsın ve de tüm bu ahenk’i birleştirerek milyonlara güzel sesiyle şarkılarıyla seslensin. Süphesiz bu duygu insanı aşk insanı başarılı sanatçı Serdar Ortaç’dır.

Ancak üzüntüyle gözlemliyoruz ki yaklaşık 30 yıldır sanat dünyasının içinde muazzam başarılarıyla yer alan ve anılan Serdar Ortaç, bu başarısını kişisel dünyasına taşıyamamış, önce alkol sonrada kumara bulaşarak kalbini ruhunu yüce Allah’ın verdiği özel yeteneğini öldürdüğüdür.

Kuşkusuz kalp ölürse aşk ölür, aşk ölürse sözler ölür sanat ölür. Öyle bir değer ne acıdır ki alkol ve kumar bağımlılığı sebep her şeyini sanatını, aşkı kaybettiğidir.

Bence bugunkü insanlık olarak Serdar Ortaç hepimize somut örnek olmalıdır. İnsanlık alkol ve kumardan uzak durmalıdır. Madde bağımlılığın insana verdiği zararların yıkımların en gerçek göstergesini S.Ortaç’ta görerek idrak etmelidir. Alkol ve kumarın insana ne ciddi boyutlarda tahribat yarattığının en gerçekçi şekli, çok üzüntü içinde beyan ederim ki Serdar Ortaç ‘tır. Evet ve maalesef Serdar Ortaç örnektir.

Zihni Gaymalı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Kısıtlamalar kaldırıldı

Kısıtlamalar kaldırıldı

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil