Ana Sayfa Gündem, İletişim, Kadın, Medya, Politika, Yaşam 14 Haziran 2024 332 Görüntüleme

KUŞADASI İYİ PARTİ’DE DEPREM

Kuşadası İyi Parti’de deprem niteliğinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde almış olduğu oy oranı ile Türkiye genelinin en başarılı İyi Parti İlçe Başkanı olarak gösterilen Müge Gök Basakci bugün itibari ile Aydın il Başkanlığı’nın ilgili yazısıyla ani bir şekilde görevden alınarak, yerine 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kuşadası Belediye Başkan Adayı olan Avukat Behçet Alp getirildi.
Kararın Kuşadası İyi Parti İlçe Yönetimine tebliğinin ardından ardı ardına istifalar yaşanıyor.
Başta Müge Başakcı olmak üzere;, İyi Parti Meclis üyesi Hayati Atlı ve geçen dönem meclis üyesi olan Volkan Alkış partilerinden istifa ettiklerini duyurdular.
Görüşlerini aldığımız Müge Başakçı : ‘Görevden alınmamdan önce bir takım dedikodular duyuyorduk.Bugün bu dedikoduların gerçekliği
ile yüzleştik.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde büyük destek verdiğimiz Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp’in benim yerime atanması olayın bir başka acı boyutu olmuştur.Bizim vicdanımız oldukça rahat.
Biz yerel seçimlerin akabinde partimizin kapısını ve bağrımızı sayın Behçet Alp’e açtık. Ancak kendisi arkadan dolanmayı seçti.Yarın ayrıntılı basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendireceğiz.
Bugünden itibaren İyi Parti ile bir ilişiğim kalmamıştır.’ ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil