Ana Sayfa Gündem 3 Temmuz 2024 171 Görüntüleme

KUŞADASI BELEDİYESİ’NDE İŞÇİLERİN MAAŞ ALACAĞI KALMADI

Kuşadası Belediyesi’nde Personel A.Ş işçilerinin Mayıs ayı maaşlarının kalan kısmı da Başkan Ömer Günel’in talimatıyla ödendi. Bu ödeme ile birlikte belediye çalışanlarının birikmiş maaş alacağı kalmadı.

Kuşadası Belediyesi’nde personelin toplu iş sözleşmesinden kaynaklanan Mayıs ayı maaş ve ikramiye alacaklarının kalan kısmı da dün hesaplarına yatırıldı. Yapılan ödemeyle Kuşadası Belediyesi’nin Personel A.Ş çalışanlarına maaş borcu kalmadı. Bu kapsamda Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, Kuşadası Belediyesi Hizmet Binası’nda sendika temsilcileriyle birlikte toplantı düzenledi. Hidayet Yaman toplantıda yaptığı açıklamada, “Öncelikle işçi ve emekçinin her zaman yanında olan Başkan Ömer Günel’e teşekkür ederiz. Başkanımız yapılan görüşmede bundan sonra maaşların zamanında ödeneceği konusunda bizlere söz verdi” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil