Ana Sayfa Yazarlar 4.07.2024 767 Görüntüleme

Aktüel Ada sahibi , Gazeteci , Yazar

DİNİME KÜFREDEN KEŞKE MÜSLÜMAN OLSA

Kuşadası Belediye Meclis toplantısının bugün gerçekleştirilen oturumunda yangınlar gündemdeydi.

Yangında önemli görevler üstlenen Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tümer Apaydın, kendilerine sunulan soru önergelerini yanıtladı..

Tümer Apaydın, Selçuk ve Kuşadası arasında kalan ormanlık alanda yaşanan yangına bütün birimlerin iş makineleri ile müdahale ettiklerini bildirerek, “150 personel ile bölgede yangını söndürmeye çalıştık, 7 personelimiz yangından etkilenerek, zehirlendi” açıklamasında bulundu.

Ayrıca Kuşadası’nda bulunan müteahhitlerden su tankerlerini istediklerini ve bölgeye nakledilmesini sağladıklarının altını çizen Apaydın, bölgedeki yangın söndüren personele 2 bin kumanya ve 3 bin ayran dağıtarak yanlarında olduklarını, tüm ilçelerin itfaiyelerini yangın alanına çağırdıklarını belirtti.

Apaydın, yanan alanın 400 hektar civarında olduğunu, bunun 300 hektarının Selçuk, 100 hektarının Kuşadası’nda bulunduğunu sözlerine ekledi..

Yangının KOMER üstüne ve KUŞTUR yakınına kadar ilerlediğini, bu nedenle gece görüşlü 3 helikopterle yangının söndürülmesinin sağlandığını, gece yarılarına kadar Aydın Valisi ve Orman Müdürü ile bölgede kaldıklarının altını çizen Tümer Apaydın, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in bölgenin yeniden eski haline gelmesi adına tüm imkanlarının seferber edilmesi için gerekli adımları atmaya hazır olduğunu ifade etti.

Tüm anlatılanlardan da çıkaracağımız gibi; Kuşadası Belediyesi bölgede gerekli önlemleri almıştır.

Bu anlamda Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i yıpratmak adına yapılan haberler maksadını aşmış kötü niyetli haberler…Orman yangınını siyasete bulaştıranlara gerekli açıklamanın Kuşadası Belediye Meclis Toplantısında yapılmış olması kamuoyu açısından önemli..

Kamuoyu oluşturmak için Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i eleştirenler keşke yangın alanında olsaydı..

Hani derler ya, dinime küfreden müslüman olsa..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

NEFRET İKLİMİ

NEFRET İKLİMİ

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil