Ana Sayfa Gündem, İletişim, Politika, Yaşam 4 Temmuz 2024 188 Görüntüleme

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE MECLİS ÜYESİ SEYFİ SÜVARİ’DEN ANLAMLI SORU

ÇİÇEĞİ BURNUNDA İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI YANGINDA NEREDEYDİ?
Bugün yapılan Belediye Meclis toplantısı sonrasında Kuşadası Belediye Başkan yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari ‘Kuşadası İYİ parti ilçe teşkilatına ve meclis üyelerine Kuşadası-Selçuk yangını esnasında çiçeği burnunda ilçe başkanınızı göremedik. Acaba nerede tatildeydi’ diye sordu.
Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari;
“ Geçtiğimiz günlerde yaşanan Kuşadası – Selçuk orman yangınında Sayın Valimiz, Kaymakamımız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kuşadası Belediyesi Başkan vekilimiz, devletimizin tüm birimleri, AK Partili Milletvekilimiz, Kuşadası Belediyesi meclis üyelerimiz, bürokratlarımız kısacası kentimizin tüm paydaşları sahada koordineli olarak çalıştı.
Sivil toplum örgütleri ve Kuşadası halkı canla başla yangının söndürülmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptı. AKP İlçe Başkanı ve CHP İlçe Başkanı yangın alanında yapılan çalışmaları orada bulundukları için gördü ve takdir etti.
Ama o gece parti parti gezen çiçeği burnunda İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı yangın olduğu zaman neredeydi ?Nerede tatil yapıyordu? İyi Partili grup sözcüsüne soruyorum: “Kuşadası Belediye Başkanını bu şekilde sıkıştıralım” talimatları yağdıran çiçeği burnunda İyi Parti İlçe Başkanı Behçet Alp; o gün sen neredeydin? Neden yangın alanına gelmedin? Yoksa hep birlikte tatilde miydiniz? Yaşadığınız, yönetimine talip olduğunuz kenti böylemi sahipleneceksiniz? “dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil