Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem 18 Temmuz 2024 78 Görüntüleme

BAŞKAN ÖMER GÜNEL MATEM ORUCU AÇMA YEMEĞİNE KATILDI

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Muharrem ayı Matem orucunun 11’inci gününde, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Cem Evi’nde, Alevi hemşehrileriyle bir araya gelerek oruç açma yemeğine katıldı.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Cemevi’nde düzenlenen Matem orucu açma yemeğine, Başkan Ömer Günel ve çok sayıda Alevi vatandaşın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Şubesi Başkanı Erdal Kılınç katıldı. Matem orucu açma duasının okunmasıyla başlayan yemekte, 12 gün boyunca tutulan oruçların ve yapılan hayırların iyiliğe vesile olması temennisinde bulunuldu. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Canlarımız ile Matem orucunun 11’inci gününde cemevimizde toplandık. Tutulan oruçları, edilen duaları ve paylaşılan lokmaları Hakk kabul eylesin” diye konuştu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil