Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Temmuz 2024 217 Görüntüleme

KUŞADASISPOR KULÜBÜ AVUKATI UMUT YAŞAR : HUKUKA AYKIRI HİÇBİR TALEBİM OLMAMIŞTIR

Kuşadasıspor Kulübü Avukatı Umut Yaşar’dan bir haber sitesinde yayınlanan yalan haberlerle ilgili açıklama geldi.

Avukat Umut Yaşar , “Sosyal medya hesaplarında hakkımda çıkan iftiralar nedeniyle kamuoyuna açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur” dedi

Konuyla ilgili yayınlanan haberlerin gerçekleri yansıtmadığının altını çizen Avukat Umut Yaşar, Kuşadasıspor kulübünün avukatıyım. Kuşadasıspor kulübü yönetiminin devredilmesi ve borçlarının ödenmesi konularında Kuşadasıspor tarafından yöneticilerinin daveti ve talimatı üzerine, kulüp yönetimini devralmayı taahhüt eden Ertan Can Yazıcı ile yapılan görüşmelere katıldım.
Kuşadası Spor Kulübü’nün devir işlemlerinin yürütülmesi, alıcılar ile görüşülmesi gelen teklif ve taahhütnameler uyarınca işlem yapılması, devir için yediemin sıfatıyla ücret kabul etmesi ve devir bedelini veya kapora bedelini talep etmem için müvekkilimden talimat ve yetki aldım. Kulüp tarafından verilen talimatı da paylaşıyorum. Aldığım yetki ile
gerek Ertan Can gerekse avukat meslektaşım Av. Cemil Karahasan ile süreç hakkında görüşmeler yaptım.
Ertan Can Yazıcı taahhütnamesinde belirtilen ödemeleri kulübe, Kulüp yöneticisi Özhan Şana’ya ya da vekil olarak tarafıma yapmaması üzerine tarafımca görüşmeler sona erdirilmiştir.
Hukuka aykırı hiç bir talebim söz konusu değildir.
İftira ve suç içeren beyanlarından dolayı Ertan Can Yazıcı hakkında Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil