Ana Sayfa Gündem, Sağlık 24 Ağustos 2024 264 Görüntüleme

SMA HASTASI ÇAĞLA DENİZ’İN BABASI ALP TUNÇ’UN SLK HABERİ YALANLAYAN AÇIKLAMASI

SMA hastası Çağla Deniz’in babası Alp Tunç; Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in söz verip, destekte bulunmadığına dair SLK Haber paylaşımlarını yalanladı.
Çağla’nın babası Alp Tunç, sosyal medya paylaşımında şöyle dedi:
Kızımız Cağla Deniz Tunç ile beraber 2017 yılından bu yana SMA hastalığı ile mücadele etmekteyiz. Bu süreçte önümüze çıkan zorlukları ailemiz,dostlarımız ve bizi seven değerli büyüklerimizin desteği ile aşmaya çalıştık.
Çağla’mıza çocukluğunu geri verm ek için ikizi gibi sağlıklı bir birey olabilmesi için gen tedavisi olması gerekiyor.
Pahalı bir tedavi olan gen tedavisi için valilik onaylı kampanyamız Ocak ayında başladı. 1 milyon 820 bin dolar olan tedavi masrafını aile olarak tek başımıza karşılama şansımız maalesef yok.
Gerek seçim süreci gerekse sonrasında siyasi parti gözetmeksizin bir çocuğun hayatı için anne baba olarak bütün kapıları çaldık.
Kuşadamızda hatırı sayılır kıymetli büyüklerimize durumu anlatıp onların desteğine ihtiyacımız olduğunu duyurmaya çalıştık.
Seçim sonrası belediye başkanımız Sayın Ömer Günel’den kampanya suresince yanımızda olmasını manevi desteğinin bizim için önemli olduğunu ziyaretimizde ifade ettik.
Tereddüt etmeden CHP meclis üyesi genç kardeşimiz Birtan TÜTÜNCÜ yü arayarak kampanya surecini takip edip
parti olarak kadın kolları , Kent konseyi gençlik kolları tarafından gerekli desteğin verilmesi talimatını verdi .
Başkanımız Ömer GÜNEL ve Birtan bey’in gerek şahsı gerekse dostlarının vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim.
Çağla’mız gen tedavisi hakkını kaybetmemesi için 7 aydır diyet yapıyor 21 kg sınırı var bizim zamanımız kalmadı. Her geçen gün ona eziyet ediyoruz.
Kampanyamız %70 seviyesine geldi kalan %30 için Kuşadası Belediye Başkanımız sayın Ömer GÜNEL önderliğinde Kuşadası Ticaret Odası , esnaf odaları , sivil toplum kuruluşları, dernekler ve Kuşadası halkımız ile el ele verip Çağla’mızı sağlığına kavuşturup ona hayatını geri verelim.
Sonsuz teşekkürler..
Öte yandan konu ile ilgili bir açıklama yapan Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Bircan Tütüncü de şu açıklamayı yaptı.
8 mayıs 2024 tarihinde Sayın Belediye Başkanımız Ömer Günel’in öncülüğünde, “SMA Hastası Çağla Deniz Tunç’a Yardım Kampanyası’nın” yürütülmesine destek olmak adına gönüllü oldum.
8 Mayıs 2024 tarihinde Kelebek Kızımız Çağla’nın %34 bantlarında olduğunu ve şu anda %70 bantlarına geldiğini görüyoruz. Gerek manevi olarak sosyal medya hesaplarımızdan, Kuşadası’nın her bir bölgesine astığımız afişlerimizden, bütün CHP Parti Üyelerimize atmış olduğumuz mesajlarımızla, Çağla’ya bir can olabilmek için her anlamda katkı sağladık. Belediye Başkanımızın öncülüğünde, desteklerimizi bir an olsun eksik hissettirmemek adına mücadele verdik.
Kızımız Çağla Deniz Tunç için
gerçekleşen etkinlikte de Belediye Başkanımız, Okaliptus Düğün Salonunun kapılarını ardına kadar açmıştır.
Çağla Deniz Tunç adına gerçekleşen her etkinliği, Belediye Başkanımız maddi ve manevi anlamda desteklemiştir.
Ailemiz her zaman “Başkanımız Ömer Günel’in verdiği desteklerden dolayı Allah razı olsun, biz kendisinden razıyız.”diyerek bahsetmiştir. SLK haber’in SMA hastası kızımız Çağla için yaptığı haber, gerçeği kesinlikle ve kesinlikle yansıtmamaktadır. SLK Haber bugün siyasi propaganda yapacağına, Çağla Deniz Tunç için bir paylaşım, bir destek iletisi yayınlamalıydı.
Başta Belediye Başkanımız Ömer Günel ile birlikte, ben Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Birtan Tütüncü, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları, kampanyaya destek olan STK’lar ve bireysel olarak destek veren tüm dostlarımız adına
SLK Haberi yaptıkları asılsız haber dolayısıyla kınıyorum.
Bu gerçeği yansıtmayan içerik, kampanyaya gönülden destek verenlerden çok, çocuğumuz Çağla’ya ve ailesine üzüntü sebebidir.
Kul bilmese de Rabbimiz her şeye şahittir.
SMA’lı çocuklarımızı ve ailelerini yalnız bırakan AKP Hükümetinin yarattığı çaresizliğin karşısında, biz var gücümüzle kampanyayı en kısa sürede tamamlayacağız.
Kelebek Kızımız Çağlamızın sevincine, Kuşadası Meydanında balonlarımızı havaya uçurarak, hep birlikte ortak olacağız.
BİRCAN TÜTÜNCÜ
KUŞADASI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil