Ana Sayfa Eğitim, Gündem, İletişim, Kültür, Medya, Yaşam 11 Eylül 2024 139 Görüntüleme

KUŞADASI’NDA İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

Kuşadası’nda 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte düzenlenen İlköğretim Haftası kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tüm Türkiye’de yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcı ile birlikte kutlanan İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Kuşadası’nda bir tören düzenlendi.  Rahime Bilici İlkokulu’nda düzenlenen törene Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Ayşegül Dağlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman ile veliler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının eğitim camiası için verimli geçmesi temennisinde bulunarak tüm öğrenci ve öğretmenlerin İlköğretim Haftasını kutladı. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başlayan törende öğrenciler tarafından okunan şiirler ve sergilenen halk dansları gösterileri beğeni ile karşılandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil