Ana Sayfa Gündem, Kültür 19 Eylül 2024 57 Görüntüleme

“KUŞADASI’NDA GÖNÜLLER BİR, SOFRALAR BİRLİKTE”

Yaşama geçirdiği sosyal yardım projeleri ile her zaman hemşehrilerinin yanında olan Kuşadası Belediyesi, yüksek enflasyon rakamları nedeniyle zor günler geçiren kent sakinlerine gıda kolisi desteğinde bulunmayı sürdürüyor. Gıda kolileri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından “Gönüllerimiz bir, soframız birlikte olsun” sloganı ile belirlenen adreslere ulaştırılıyor.

Sosyal belediyecilik alanında yürüttüğü çalışmalarla kent sakinlerinin takdirini kazanan Kuşadası Belediyesi, okulların açılması ile birlikte öğrencilere yönelik yaşama geçirdiği beslenme çantası, kırtasiye ve burs desteği gibi sosyal yardım çalışmalarına ağırlık verirken, yıl boyunca yaptığı gıda kolisi desteğini de sürdürüyor. Bu amaçla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinin ardından İkiçeşmelik Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaç sahibi hanelerin de kapılarını çalarak, içerisinde bir ailenin ortalama 40 günlük mutfak ihtiyacını karşılayacak temel gıda maddelerinin bulunduğu gıda kolilerini imza karşılığında teslim etti.

Son 1 ayda 879 aileye gıda kolisi ulaştıran Kuşadası Belediyesi ekiplerine Belediye Meclis üyeleri Zeynep Hanbay ile Ali Aydın eşlik etti. Ziyaret ettikleri hemşehrilerine Başkan Ömer Günel’in sevgi ve selamlarını ileten meclis üyeleri Zeynep Hanbay ve Ali Aydın, belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yıl boyunca gıda kolisi desteği sunmayı sürdüreceklerini; havaların soğumaya başlaması ile birlikte ise yakacak yardımında bulunacaklarını söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

POLİTİK–a

POLİTİK–a

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil