Ana Sayfa Yazarlar 26.09.2024 809 Görüntüleme

Aktüel Ada sahibi , Gazeteci , Yazar

ÖMER GÜNEL’DEN HODRİ MEYDAN

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel bugün sabah saatlerinden itibaren sahadaki çalışmalarını kamuoyuna tanıtan bir basın toplantısı düzenledi.

Son iki yıl boyunca sahada yapılan yatırımları basın mensuplarına gezdiren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, gezinin ilk durağına Fethi Sekin Trafik Parkı ile başladı. Parkta müthiş bir çalışma gerçekleştirilmiş, ben seçim öncesinde yazmıştım, sırf bu park nedeniyle Ömer Günel’e oy vermeye karar veren kararsız kitle vardı.

Park muhteşem olmuş, trafik kurallarını yaşayarak öğrenecek olan çocuklarımızı şimdiden kutluyorum.

İkinci durağımız, Otizm Merkezi oldu. Burada da çok önemli işler başarılmış, 15 Ekim itibariyle açılacak 50 öğrencilik bir eğitim kurumu oluşturulmuş, içinde havuzu ve sosyal donatıları ile muhteşem bir iş çıkarılmış.

Üçüncü durağımız ise, 5 yıldızlı Tenis Kulübü oldu. Uluslararası turnuvalara sahne olacak Tenis Kulübü, son yılların en önemli sportif yatırımı olarak söylenebilir.

Dördüncü durağımız Kent Meydanı oldu…Kent Meydanı maketi üzerinden incelemelerde bulunduk. Maket üzerinden yapılan anlatımda da işyeri ile sosyal donatılar gösterildi.   Dere yatağının DSİ’den devir alınarak, temizlenip sağlıklı hale dönüştürüleceği bilgisi verildi. İş Merkezinin de bu bölgedeki esnafa öncelik verilerek, kiralanacağının altı çizildi.

Kadın Danışma Merkezi ile sona eren gezi sonrası Hilton Otel’deki basın toplantısına geçildi. Ancak, burada şunu eklemeliyim. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel kendinden çok emin bir şekilde basının karşısına çıktı.Adeta Hodri Meydan dedi…Muhaliflerinin soru sormasını kendi talep etti.Yönetimi hakkındaki çirkin iddiaları göğüsledi..

Ömer Günel, siyaseti er meydanı haline dönüştürdü..

Siyasetin nasıl yapılacağının dersini verdi.

Muhaliflerini belediyeye davet etti…Kahve sözü verdi…Sizi seviyoruz dedi…

Kısaca Ömer Günel sevgi dili kullandı…

Bundan sonrası için üzerindeki tüm yükü attı.

Başkan, bence çok hafifledi…Bu toplantı Kuşadası adına olumlu bir adım oldu…

Tabi, anlayabilenlere….

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MUHTEŞEM ÖTESİ BİR ŞEY!

MUHTEŞEM ÖTESİ BİR ŞEY!

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil