Ana Sayfa Yazarlar 9.10.2024 226 Görüntüleme

Araştırmacı , Yazar

SİYASETİN DİLİNİN NEDEN BU KADAR KİRLİ OLDUĞUNU DA ÖĞRENMİŞ OLDUK !

Allah muhabbetlerini artırsın! Böyle muhabbet dostlar başına! Siyasette ilginç konuşmalara, tuhaf diyaloglara tanık oluyoruz.

MHP Genel Başkanı partisinin gurup toplantısında CHP nin Genel Başkanına karşı çok sert ifadeler kullandı. “Özgür Özel sana diyorum. İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür. Bastığın yaş tahta, bindiğin patlak lastikli dolmuş, tutsağı olduğun tezvirat cambazlığı seni hiç bir yere götürmeyecektir. Herkes haddini bilsin. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar, kopartırız” dedi.

Aynı günün akşamı meclis resepsiyonunda selamlaşmak için yanına gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e “Üzülmüyorsun değil mi? Bazen siyaset gereği konuşuyoruz” dedi. Özgür Özel uğradığı hakaretlere rağmen nezaketle hafif öne eğilerek “Olur mu öyle şey. Herkes düşündüğünü söyler. Aslolan sevgi ve saygıdır.” diye yanıt verdi.

Diyaloğun daha iyi anlaşılması için affınıza sığınarak biraz süsleyelim !

– Üzülmüyorsun değil mi? Ben senin amcan sayılırım. Döverim de severimde, yok öyle darılmaca. Bunlar siyasetin gereği.

– Aaa, olur mu öyle şey amcacım. Darılır mıyım hiç. Aslolan sevgi ve saygıdır. Ben senin beni ne kadar sevdiğini bilmez miyim. Sen siyasetin gereğini yaptın.

Bu arada bilge liderden; siyasetin dilinin neden bu kadar kirli olduğunu da öğrenmiş olduk. Bu çirkin dili anlamakta zorlanıyorduk, meğer siyasetin gereği buymuş !

Türk tipi siyaset budur işte. Ne diyordu rahmetli Demirel” Dün dündür, bugün bugündür.” Dün birbirlerine karşı en ağır hakaretleri edenler, birde bakıyoruz ki can ciğer kuzu sarması olmuş, aralarından su sızmıyor!

Siyaset böyle bir şey.Takma kafaya yeğen. Bu millet nelerini gördü. Bak bir zamanlar en ağır, en sert muhalefeti yapanlar şimdi kraldan çok kralcı değil mi? Gücü eline geçirip iktidara gelmeye gör. Daha yolun başındasın, neler göreceksin neler… Aman dikkat et, kanatları sakın yoldurma! Onlar senin ÖZGÜR lüğün !

İlyas Erbay

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

SEVDANIN TURNALARI

SEVDANIN TURNALARI

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil