Ana Sayfa Gündem 15 Ağustos 2020 272 Görüntüleme

Söke Sarıkemer’de yangın sürüyor

Söke’nin Sarıkemer Mahallesi’nde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yangın duyulur duyulmaz ilçedeki tüm birimleri yangının bir an önce söndürülmesi için Sarıkemer’e yönlendirildiğini söyledi. Başkan Çerçioğlu, son zamanlarda Aydın genelinde artan orman yangınlarına karşı vatandaşları dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdı.

Sarıkemer’de çıkan yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin yanı sıra Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından da müdahale ediliyor.

İtfaiye ekipleri yangının bir an önce kontrol altına alınabilmesi için mücadele ederken, yangının büyüme olasılığına karşı Aydın genelindeki tüm itfaiye ve Büyükşehir Belediyesi birimleri teyakkuz durumuna geçirildi.

Yangının 100 dekar bir alanı yok ettiği ve yangın söndürme çalışmalarının sarp ve kayalık arazi nedeniyle yavaş yürüdüğü bildiriliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil